Friday, 8 July 2011

Puan Juliana

Puan Juliana ada bagi cOntOh design....tapi mOon dah Oter2 sket design nih.....cuma tabOr je....pearl2 nih nampak sweet jea....bahan2 semua disediakan sndri oleh Puan Juliana....ni la hasilnya....








Thursday, 16 June 2011

Merah + Hitam

Ni baju mOon sendiri...tak sempat siap lagi nih...sibOk menyiapkan tempahan kawan2....esOk gambaQ baju Puan Juliyanti akan menyusul...


Baju nih mOon pakai dengan kain hitam....ramai cakap mcm baju budak sekOlah fOrm 6...so mOon serikan dengan bunga2 labuci kaler merah hitam nih...kasi naik sket....











Kak Sheila

Kat blOg tentang bOolan, mOon ada ceritakan list nama custOmer...ni la baju kak Sheila....sesuai dengan bajet dan citarasa yang beliau mahukan....dah habes diskaun dah kasi nih....xpe...nak mencantikkan baju kawan,mahirkan skill dan tambah pendapatan....rejeki jangan ditOlak....


Bunga-bunga labuci nih mOon matching kan dengan bunga-bunga yang ada pada cOrak kain...let's picture telling de stOry lah...












Tuesday, 17 May 2011

Thursday, 14 April 2011

BLOG BERKEMBAQ

Errr...baru bpe bulan je buat blOg ni...mOon dh mula suka berblOg...kebetulan lak mOon ni suka pOtpEtpOtpet ~~~ 
kalo kat kampOng bley membebel kat adeQ2 yang berderet tu...
maka dengan itu, mOon pun buat 1 lagi blOg untuk melepaskan gian membebel...heheheheh

....

jOm la jenguk tentangboolan.blogspot.com ... kalo suka tengOk mOon membebel jOm la jadi follOwer dan jangan lupa tinggal LOVE NOTE kat blOg berkembaQ moOn tu yea... 

^__^

Batik 1Malaysia

Kain ni murah je...mOon beli kat nagOya Taiping...Semeter RM6 je kalo x silap...
mOon x kisah pn kain murah...janji canteQ... ^_^
....





kalo nak taw kat bahagian yang ala2 Crumble dengan bunga2 tu ada lOgO 1Malaysia
mOon mcm malu lak bila ada lOgo tu...
bukan mOon anti lOgo 1Malaysia...kalo lOgo lain pn mOon akan tutup jgk dengan manik...
sOrry bagi peminat lOgO 1Malaysia sbb mOon dh tutup dengan jahitan manik :p
 ......

kat cOrak2 melingkar yang laen mOon buat hilite jah...nice!
pakai baju ni arini...huhuhuhu...

 Cute90